• Home
  • /
  • FASHION
  • /
  • VACANTION TIME – HOLIDAY FASHION TIPS

VACANTION TIME – HOLIDAY FASHION TIPS


Soare, mare, caldura si fashion. Acestea sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie o vacanta perfecta! Sunt super incantata deoarece cu totii asteptam acel moment de relaxare din viata noastra si iata ca a sosit. Pur si simplu imi pregateam bagajale ca un copil care vede pentru prima data marea si sincer imi place acest sentiment, este puternic, astfel reuseste sa-mi schimbe tot vibe-ul intr-o stare super mega bunaaa.

Drum lung, opriri, poze si iata ca intr-un final am ajuns si in locul propus. Ajunsa in camera hotelului m-am simtit ca acasa. Insa ce iti poti dori mai mult decat sa iti petreci zilele de vara intr-o companie placuta si cu un view perfect in HOTEL OPERA MAMAIA.

 

Pentru aceasta vacanta am ales sa imi compun outfitul dintr-o fusta alba din denim si o camasa super dimensionata pe care am purtat-o ca un top, ambele achizionate din Zara si o perche de sandale gladiator aurii. Nuantele marine ale camerei se imbinau perfect cu outfitul ales.

 

Nu ma puteam satura de privelistea ce mi-o putea oferi aceasta camera si cum piscina imi facea putin cu ochiul. Astfel m-am decis sa ma duc sa ma bucur de acest moment din viata mea. Pentru piscina am folosit un costum de baie format dintr-o singura piesa, ce este alcatuit cu mici detalii aurii, iar ca si accesorizare o perche de cercei lungi in aceeasi nuanta cu detaliile costumului achizitionati din H&M. Acesta este momentul in care uit de toate gandurile si ma canalizez pe propria mea persoana, unul dintre momentele mele de liniste.

O accesorizare corecta pentru o zi la piscina este cat mai simpla, insa doar cu un singur punct de interes.

Simtiti-va bine si transmite-ti! Ne vedem data viitoare cu un nou articol.

XOXO