• Home
  • /
  • FASHION
  • /
  • Unique Fashion Accessories 2018/2019 – Change Your Style

Unique Fashion Accessories 2018/2019 – Change Your Style


O noua saptamana, un nou proiect. In articolul precedent v-am mentionat faptul ca am sa va prezint propriul meu proiect universitar realizat in acest an – FAKE IT! Sunteti curioase sa stiti despre ce este vorba? Atunci haideti sa discutam putin in detaliu.

Noua mea colectie “ FAKE IT! “ are ca baza 3 accesorii – o palarie, o geanta si o pereche de ochelari. Conceputul acesteia porneste de la ideea: “ Inspirate, dar foloseste-ti propria personalitate “. Datorita faptului ca imi plac lucrurile cat mai deosebite si sa fiu cat mai remarcata de oameni din jur am apelat de aceasta data de a creea accesoriile cu ajutorul a doua culori super in trend, dar si foarte puternice ca si tonalitate – ROZ CICLAM si GALBEN.

In articolele in care v-am explicat ceea ce inseamna sa studiezi Fashion Design, v-am detaliat toti pasii care se urmeaza pentru a ajunge la rezultatul final asa ca de aceasta data am sa vorbesc in mare. Totul a pornit atunci cand trebuia sa facem un research asupra a ceea ce urma sa realizam si ceea ce ne inspira pe noi pentru a ajunge la un produs cu un efect cat mai wow. Astfel, moodboard-ul ( care consta intr-un compozitie printr-o alcatuire de imagini ) a fost realizat din mesaje reprezentative ( quotes ), culori neon, transparenta si putin sclipici.

 

3 Accesorii, 3 Idei. Detalii despre fiecare in parte

Palarie PVC accesorizata cu flori lucrate manual – modelul palariei a fost inspirata dupa colectia Spring/ Summer 2018 Chanel. Bineinteles, asa cum am mentionat si mai sus conceptul propriei mele colectii consta in preluare ideilor, insa reinterpretarea acestora. Astfel, palaria a fost creata din PVC, ca si a doua inspiratie si tipar am folosit o palarie bucket insa fara partea superioara. Totul este lucrat manual, de la tipar, cusaturi pana la detalii. Floriile cu sclipici reprezinta feminitatea, dar si delicatea unei femei puternice.

Geanta XXL “ FAKE LIKE YOUR CHANEL “ – pentru aceasta geanta tiparul a fost creat dupa cel al gentilor birkin Hermes. Lucrata manual din doua tipuri de neopren precum cel ciclam si cel galben, iar ca si detalii scrisul reprezentativ “ FAKE LIKE YOUR CHANEL “ o ironie datorita modelului gentii foarte reprezentativ. Modul de utilizare este de doua feluri aceasta putand fi utlizata pe umar, cat si ca un ghiozdan. Datorita marimii sale oversize am preferat sa gasesc moduri cat mai practice de utilizare a acestei genti.

Ochelari cu vizor – pentru cel de al III-lea accesoriu am preferat sa creez ceva mai inedit, special pentru un editorial. Ochelarii de baza sunt cei pentru constructii, alcatuiti dintr-un vizor lucrat manual din neopren si accesorizat cu litere sclipicioase “ FAKE “ la fel ca tot conceptul colectiei. Daca esti o persoana lipsita de inhibiti, literele sunt detasabile asa ca oricand ii poti folosit lejer pentru a avea un outfit cat mai indraznet.

Toate accesoriile sunt lucrate manual, inspirate si adaptate propriei mele personalitati. Imi place sa imi exprim creativitatea prin lucruri cat mai diferite, banalitatea nu exista in lista mea de cuvinte asa ca imi doresc sa fac tot posibilul sa nu existe nici in viata mea atunci cand vine vorba de fashion.

Fashion Designer: Bianca Nita

Stylist: Bianca Nita

MUA: Bianca Nita

Photographer: Bianca Nita

Model: Eduarda Santos

XOXO, B!