• Home
  • /
  • Top Quality jewelry copper handmade

Top Quality jewelry copper handmade


Bine ați venit la Top Quality Handmade Copper Jewelry!

Orice femeie are stralucirea ei naturala, iar pentru a fi o aparitie stylish, trebuie doar sa poarte haine simple si sa le accesorizeze corect pentru asi scoate in evidenta stilul personal.

Cerceii reprezinta un simbol al elegantei un plus de stil si senzualitate. Incadreaza fata, iar daca stilul si culorile se potrivesc, chipul va capata stralucire, inelul este cel mai potrivit accesoriu pentru ca mainile  sa arate mai frumoase ca oricand, colierele scot in evidenta cea mai senzuala parte a corpului, si anume gatul, iar bratarile sunt foarte feminine si senzuale si usor adaptabile diverselor tinute.

Filozofia mea se concentrează pe conceptul pe care nu trebuie să-l compromiți pe lux și design pentru durabilitate și preț. Folosesc material din cupru 100% reciclat și refinisat în toate modelele mele, garantând un produs de bijuterie eco-prietenos de înaltă calitate. Brățările handmade sunt ajustabile și concepute pentru a fi purtate în mod continuu, îmbătrânind grațios pe măsura trecerii timpului.

Cu luciul său exotic și nuanța caldă, cuprul face o alegere chic și trendy, care adaugă o sofisticare instantanee și delicată oricarei tinute. Răsfoiți gama mea atractiva de bijuterii handemade din cupru  in culoare naturala si Patinata cu efecte vintage in diferite nuante de culori. Fiecare piesa de bijuterie din cupru este realizată manual și este bazata pe elemente unice.

Practicienii din domeniul sănătății și oamenii de știință au studiat utilizarea benefică a bijuteriilor din cupru. Dr. Helmar HA Dollwet, profesor de biologie, Universitatea din Akron, Ohio, SUA. a studiat conexiunea bijuteriilor de cupru și crede că urmele de cupru dizolvat care intră în organism prin piele de la o bijuterie din cupru ar putea fi singura cale pentru mulți oameni să obțină cuprul de care au nevoie.

Cuprul este un element esential pentru enzima care regenereaza cartilajul oaselor noastre si pentru  curatarea radicalilor distructivi a tesuturile umane.” – Bratara de cupru si artrita, dr. Helmar H. A. Dollwet, profesor de biologie, Universitatea din Akron, OH

Cuprul este un mineral esențial, prezent în toate țesuturile corpului, care joacă un rol în formarea țesutului conjunctiv și în funcționarea normală a mușchilor și a sistemului imunitar și nervos” – dr. Andrew Weil, MD (citiți mai mult)

Cuprul, atunci când este în contact cu pielea, formează chelați in contact cu transpirația umană și sunt absorbiti prin piele. Gândiți-vă la o brățară de cupru ca la o sursă de vindecare „- Dr. R. Walker, Universitatea din Newcastle, Australia.

“Cuprul chelat este mai eficient și mai puțin toxic decât medicamentele utilizate pentru tratarea artritei”. – Dr. J. Sorenson, Universitatea din Arkansas, SUA.

Indiferent de miturile care înconjoară valoarea cupro-terapiei prin puterea purtarii bijuteriilor din cupru, tonurile calde ale bijuteriilor  fac un „must have”, oricarei femei care are simt estetic.

Pentru toti cei dornici de cunoastere si informare despre beneficiile cuprului, mai jos aveti raspunsuri pentru fiecare intrebare: