• Home
  • /
  • FASHION
  • /
  • SPRING/ SUMMER 2019 – Colors and Patterns Perfect for Your Looks

SPRING/ SUMMER 2019 – Colors and Patterns Perfect for Your Looks


O noua saptamana si cateva informatii care va vor ajuta sa intelegeti mai bine tendintele pentru Spring/Summer 2019. Idei pentru outfit-uri cat mai creative.

Facand un mic research despre noile tendinte in materie de fashion si analizand show-urile de moda ce au avut loc in Paris, Milano, Londra si New York am ajuns sa descifrez noile trenduri pentru perioada de primavara/vara.

 

Culorile anului?

Fluo – culorile neon sunt un must-have pentru aceasta perioada. Un look super young si fresh ce ofera un efect dinamic oricarei tinute.

Goldy Yellowish – un galben cu reflexii aurii, o alegere destul de romantica si calda pentru noile tendinte. Aceasta culoare este perfecta in combinatie cu razele soarelui care va vor scoate look-ul din anonimat.

Juicy Orange – o portocala, o mandarina ,orice iti doresti tu sa fii doar savoare sa exprimi prin tinuta. Asta isi doresc creatorii de moda sa exprime prin noile tinute prezentate pe catwalk.

 

Pattern-uri cat mai indraznete

Tie-dye – unicitatea este cea mai cautat mai ales in industria modei. Atunci cand folosim aceasta tehnica de vopsire a materialului putem fi absolut siguri ca efectul final nu va fi regasit si in alte creatii.

Traditional Floral – materialele cu efect floral au fost si vor fi mereu in trend mai ales pentru perioada primvara/vara datorita culorilor si efectului sau eleganta pe care il ofera. Special pentru femei seducatoare si puternice.

B&W Stripes – delicatetea sta in detalii asa ca un costum cu un matrial din linii verticale fine va vor oferi o eleganta, dar si un stil pe care il putem gasi cu usurinta in prezentarile de moda de la Fashion Week.

Data viitoare va voi prezenta care sunt formele si materialele perfecte pentru Spring/ Summer 2019. Indrazneste sa fii diferita!

Sursa: Tagwalk

XOXO, B!