• Home
  • /
  • FASHION
  • /
  • Perfect Shoes for 2018/2019 – Trends and Accessories

Perfect Shoes for 2018/2019 – Trends and Accessories


Pentru ca accesoriile au fost, sunt si vor ramane un plus intr-o tinuta, astazi m-am gandit sa va ofer cateva idei pentru a avea un look cat mai spectaculos.

Accesoriile sunt cea mai importanta parte atunci cand formam o tinuta. Orice look pe care noi il purtam zi de zi reprezinta personalitatea noastra, propriul mod de exprimare. Anna Dello Russo una dintre cele mai inspirationale femei atunci cand vorbim de fashion a spus: “ Accesoriie sunt ca vitaminele pentru fashion. “

 

Incalamintea potrivita pentru acest an

Orice look are nevoie de propria sa autenticitate, astfel chiar si o tinuta simpla poate fi transformata intr-o “ opera de arta “ doar cu ajutorul unor pantofi cat mai potriviti.

Printuri HOT

Dupa cum ati observat in acest an print-urile sunt un must-have in lumea modei. Mix&Match reprezinta modul prin care putem forma o tinuta prin mixul de pattern-uri si realizarea unei tinute cat mai interesante. Iata cateva idei in materile de incaltaminte.

Electric Shoes

Stim foarte bine faptul ca argintiul si auriul vor ramane preferatele designerilor mai ales cand vorbim de accesorii. Cizme, sandale, sneakers, orice model.

Ciocate

Iata ca trend-urile “ old “ revin in forta. In acest an stilul “ cowboy “ ofera tinutei ingredientele de care aceasta are nevoie pentru a stralucii in lumina refelectoarelor. Un must-have in materie de incalaminte atat pentru perioada toamna/iarna, cat si primavara-vara. O adevarata investitie!

O noua saptamana plina de reusite si cat mai multa creativitate. Risca si castiga!

XOXO, B!