• Home
  • /
  • FASHION
  • /
  • Street Style – Outfit Idea for Your Balenciaga Triple S

Street Style – Outfit Idea for Your Balenciaga Triple S


Imi place sa profit cat mai mult de zilele calduroase si insorite ale toamnei, insa acestea trebuie marcate si cu un outfit cat mai interesant. Daca te-am facut curioasa astazi am sa prezint un outfit foarte tineresc compus special cu gandul la saptamana modei ( Fashion Week ) Milano, Paris, Londra si New York.

Daca esti o pasionata de moda presupun ca deja stii faptul ca in aceasta luna cele mai importante case de moda lanseaza colectia Primavara/Vara 2019. O nebunie totala atunci cand vorbim de Fashion Week, deoarece persoane reumite, bloggeri, cat si persoane din instrustia modei isi fac apartia la astfel de show-uri pentru asi prezenta tinutele si bineinteles pentru a se bucura de spectacolul oferit.

Fiind destul de nostalgica si avand cateva proiecte de realizat, in aceasta perioada se pare ca a trebuit sa zic “ pas “ acestui eveniment. Insa nu m-am lasat influentata si am decis sa imi alcatuiesc o tinuta pe care as fi purtat-o la unul dintre evenimente origanizate la Milano Fashion Week.

Daca data trecuta v-am prezentat un look elegant, iata ca am revenit la stilul care ma reprezinta – Street Style.

Tinuta porneste de la accesorii precum incaltamintea Balenciaga si bineinteles cea mai frumoasa geanta ( realizata de mine hahah ) “ FAKE LIKE YOUR CHANEL “. Doua elemente destul de puternice intr-un outfit datorita modelului si faptului ca ambele au o dimensiune extravaganta.

Uitandu-ma insistent ma intrebam: “ Cum as putea sa pun in evidenta si mai mult aceste acceorii? “. Astfel, m-am gandit sa ma folosesc de o rochie fara bretele in combinatie cu o maleta neagra, toate fiind pe corp. Avand volum atat in partea de jos, cat si in partea de sus cu ajutorul accesoriilor, tinuta trebuia sa pastreze o linie dreapta, curata pentru a evidentia extremele.

Punctul forte a tinutei cred ca este mentinut si de efectul culorilor destul de puternice precum rozul in combinatie cu galben, negru si lila. De-obicei imi place sa tin cont atunci cand imi aleg culoriile, insa de aceasta data era o nebunie dulce. M-am simtit super young si wild, atunci cand am purtat tinuta, iar pentru mine asta este important.

Intr-un final cred ca este vorba doar despre ceea ce simti. Daca te simti bine si esti multumim cu ceea ce porti cred asta este cel mai important. Va doresc o saptamana cat mai faina!

XOXO, B!