• Home
  • /
  • BEAUTY
  • /
  • NEON COLORS A MUST-HAVE – Festival Look for 2019

NEON COLORS A MUST-HAVE – Festival Look for 2019


Se aproprie festivalul tau preferat si iti doresti sa fii in centrul atentiei? Super, deoarece astazi m-am gandit sa iti ofer o idee simpla pentru viitorul tau look.

De cel putin o luna in fiecare articol mentionez faptul ca un must-have in garderoba ta sunt culorile neon si presupun ca deja ti-ai achizitionat cel putin un articol vestimentar in aceasta nuanta. De aceasta data am sa iti ofer o idee foarte simpla pentru un look cool, young si trendy care din punctul meu de vedere poate fi adaptat in mai multe contexte cu acccesorizarea potrivita.

Mix de culori neon

Pentru acest shooting tot ceea ce noi am avut nevoie a fost de o bluza supradimensionata de culoare galben neon, un cozoroc realizat dintr-un plastic transparent roz neon ( inspiratie Dior ), o pereche de sandale roz, care bineinteles au fost accesorizate cu o perche de sosete roz neon. Presupun ca te intrebi in acest moment de ce ofer aceasta tiuta ca alternativa pentru un festival. Daca ma urmaresti de ceva timp ai observat ca in articololele precedente am mentionat faptul ca anumite tinute pe care le prezint aici nu pot fi purtate per total atunci cand iesim in oras.

Astfel pentru exemplul oferit cu ajutorul imaginilor pentru a realiza o tinuta purtabila tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai grija la acceorizare si aici fac referire doar la incaltaminte. Acesta tiuta este super trendy datorita accentelor transparente pe care accesoriile le ofera ( cozorocul si cureaua ), dar si datorita mixului de nuante neon.

In aceasta situatie tot ceea ce ai nevoie este doar de incaltamintea potrivita, iar pentru asta ti-as recomanda o perche de bocanci cu platforma ( Dr.Martens ), o perche de Converse High -Tops 70s sau chiar o perche de Nike Air Force. Tot conceptul unei tinute poate fi foarte usor de schimbat doar cu un mic detaliu, astfel o perche de incaltari potrivite te pot aduce in centrul atentiei.

Iti doresc o saptamana plina cat mai faina si plina de creativitate. Daca ai cateva idei pe care doresti sa le impartasesti astept mesaje in privat!

XOXO, B!