• Home
 • /
 • FASHION
 • /
 • Milano Fashion Week 2018 – vibratie si culoare pentru lumea Fashion-ul

Milano Fashion Week 2018 – vibratie si culoare pentru lumea Fashion-ul


„Milan Fashion Week” este un spectacol, este o reală plăcere vizuală, iar spiritul vibrant al orașului Milano in aceasta perioada 20-27 februarie 2018 a fost o explozie de culoare pentru fashionul mondial.

Mărci de prestigiu la nivel internaţional au defilat  până duminică, în timp ce ziua de luni a fost dedicată firmelor mai puţin cunoscute, dar care beneficiază de sprijinul Camerei Nazionale della Moda Italiana, aceasta fiind organizatoarea evenimentului milanez. Creatori celebri, vedete şi experţi în materie de fashion au participat la defilările din oraşul italian.

 

Cand am primit invitatia ca ambasador de la Hauturely pentru a merge la MFW in calitate de fashion editor, n-am stat mult pe ganduri si am spus imediat “da”. Pe aceasta cale, multumesc echipei Hauturely pentru incredere si  pentru aceasta minunata experienta.

Am avut ocazia de a participat la 4 show-uri extraordinare a urmatoarelor case de moda:

 1. Luisa Beccaria
 2. Anteprima
 3. Iceberg
 4. Cristiano Burani

1.Luisa Beccaria

Luisa Beccaria 22 Februarie Colectia Toamna – Iarna 2018-2019 – „Simfonie de iarna “este o compozitie de diferite voci. Pot spune că a fost un spectacol sensibil, pentru că fiecare outfit ne-a arătat siluete senzual structurate, datorită diferitelor accente precum curelele. În tot ceea ce s-a facut a existat un echilibru. Culorile predominante au variat de la non-culori cu tonuri neutre, cum ar fi gri, bej si diferite nuante precum  coloritul păunului, iar  punctele de interes au fost marcate prin culori precum rosu, roz și roz pudrat, nuante care  pun accentul pe colectie. De la jachete din cașmir și cardigane, s-a mutat într-un mod discret catre o notă de seara datorita țesăturilor couture. Rochiile de catifea realizate cu fire de argint și diferite accente gemotrice albastre, sau  rochiile din crep, cu diferite texturi si volume, au fost un adevarat spectacol.

 

2.Anteprima

Anteprima 22 Februarie ora 2 p.m Colectia Toamna-Iarna 2018-2019 prezintă viziunea asupra femeii și partea ei romantica. Ea este în căutarea calitatii, mai ales atunci când vorbim despre țesături și texturi. Pasiune în combinație cu glamour, senzualitate și cu putina masculinitate sunt cuvintele perfecte pentru a descrie noua colectie. Misterul este cuvântul cheie pentru care chiar și culorile sunt în aceeași direcție pentru a menține ideea spre aceeasi directie. Nuanțe precum negru și alb lăptos, diferite tonuri de gri, deep Bordeaux, albastru regal, verde și turcoaz sunt culorile caractieristice colectiei. Unul dintre principalele puncte este manipularea texurilor, modul în care le controlează transformandu-le astfel in elemente sofisticate. Are un amestec uimitor de țesături cum ar fi cașmir cu lână, mătase, paiete etc.

 

3.Iceberg

Iceberg 23 Februarie Colectia Toamna-Iarna 2018-2019 – Ce spectacol! Colecția are un stil urban, trendy și cu o puternica tendinta contemporana datorita exploziilor de culorilor, mix & match de țesături și elemente asimetrice. Mixul de denim, piele, tricotaje, lurex cu diferite patch-uri vintage și grafică punk oferă un aspect fresh, young. Colectia a fost realizata atat pentru bărbați, cat si pentru femei, cu un aspect sporty, cu articole de îmbrăcăminte supradimensionate tipice tendintelor din zilele noastre. Accesoriile au fost în aceeași direcție cu aspectul. Ele sunt într-adevăr proaspete, cu culori pure, cum ar fi rosu, albastru in combinatie cu alb, negru, galben sau verde.

 

4.Cristiano Burani

Cristiano Burani 24 Februarie Colectia Toamna-Iarna 2018-2019 – „Fetish Athleisure” mentine un aspect erotic cu elemente sportive într-un amestec urban, se răcește și la modă și se potrivesc. Au folosit detalii Activewear combinate cu cele Provocateur, elemente sexy pentru a defini un nou mod de feminitate. Baza este una clasica, dar datorita detaliilor extreme cum ar fi umerii supradimensionati inspirati din sportul indragit de americani rugby. Paleta de culori este una puternica ca portocaliu florescent, roz, rosu, violet florescent, irizate, portocaliu, galben florescent, verde, negru lucios si mat. Datorita accentelor puternice, acestia au păstrat un machiaj natural pentru a mentine atenția asupra acestor articole unice.

MILANO FASHION WEEK 2018 – VIDEO-CLIP

Sunt convinsă ca am descoperit elemente fashion interesante pe care le voi introduce în viitoarele outfit-uri și cu siguranta sunt mult mai “bogata” acum cu ultimele tendințe in moda.

Bonus pentru femei puternice:

 • Ţinutele sobre vor avea nevoie de accesorii cat mai colorate în nuante de galben(chiar si neon), verde, portocaliu, roz.
 • Pentru Toamna/ Iarna18/19 culorile vestimentatiilor propuse sunt foarmate din mixuri de culori precum cele calde cu cele reci – rosu/albastru, galben/verde etc.
 • texturi, stofe, patch-uri, neopren,vinilin si diferite tricoturi.

XOXO, B!