• Home
  • /
  • LIFESTYLE
  • /
  • Marry Christmas 2018 -Gratitude is the magic of Christmas

Marry Christmas 2018 -Gratitude is the magic of Christmas


Vreau sa incep acest articol prin a multumi pentru ce sunt recunoscatoare in viata, deoarece este foarte important sa fim constienti ca cele mai importante “ lucruri “ din viata noastra nu sunt lucruri.

Pentru ce sunt EU recunoscatoare?

In primul rand sunt recunoscatoare pentru sanatatea mea, cat si a persoanelor dragi mie, sunt recunoscatoare pentru faptul ca sunt inconjurata de oameni buni si frumosi, sunt recunoscatoarea de familia mea care imi este mereu alaturi si ma sustine din toate punctele de vedere, sunt recunoscatoare de oamenii care au fost in viata mea si de experientele pe care acestia mi le-au oferit, sunt recunoscatoare pentru ca fac ceea imi place. Insa, cel mai important sunt recunoscatoare pentru aceasta VIATA MINUNATA pe care Dumnezeu mi-a oferit-o.

TU PENTRU CE ESTI RECUNOSCATOR? Astept cu nerabdare comentariile voastre.

In aceasta perioada cu totii stim faptul ca sursele de comunicare ne transmit “ De Craciun, fi mai bun! “. Mi-as dori sa nu existe doar o perioada de 3-4 zile si sa fim asa toata viata, insa cred ca acesta este un subiect pe care il vom discuta intr-un alt articol. Atunci cand daruim, trupul,mintea si sufletul ne sunt invaluite de o emotie foarte puternica, deoarece in acel moment ne-am simtit de folos, chiar utili pentru anumite persoane care aveau nevoie de acea “ mana “ de ajutor.

Astazi 24 Decembrie este o zi magica, deoarece in aceasta seara un MIRACOL se intampla. Vine Mos Craciun cu darurile mult dorite. Dorintele, visele si sperentele sunt cele mai importante ganduri pentru mine, fiind foarte convinsa de faptul ca nimeni si nimic nu ma poate opri SA IMI DORESC, SA VISEZ si SA SPER. Nu va lasati descurajati de oamenii din viata voastra, pastrati-va aceste ganduri pentru voi si demonstrati-va voua ca puteti obtine ceea ce v-ati propus.

Ca incheiere eu va urez un Craciun Magic, plin de bucurii, iubire si cat mai multe MIRACOLE. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa credeti, deoarece ORICE este posibil atunci cand ai incredere. Bucurati-va de fiecare moment, de fiecare persoana din viata voastra, de fiecare gand positiv pe care cineva vi-l ofera si bucurti-va de voi insiva.

Dorinta mea arzatoare e ca noi sa stim de la mic la mare ca in ziua de Craciun s-a nascut pruncul Iisus Hristos, iar Mos Craciun este ales sa fac mici bucurii in cinstea nasterii Lui!

CRACIUN FERICIT si SARBATORI MINUNATE ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!!

XOXO, B!