• Home
  • /
  • FASHION
  • /
  • Les Gilets Jaunes Triompheront – New Fashion Trend 2019

Les Gilets Jaunes Triompheront – New Fashion Trend 2019


Esti curioasa cum poti reliza un look street pentru perioada fashion week-ului? Ai ajuns in locul potrivit, deoarece astazi iti voi oferi doua idei simple.

Asa cum ti-am promis data trecuta, astazi va iti prezenta un styling street wear, foarte casual care bineinteles este realizat cu ajutorul culorilor neon. Presupun ca ai auzit si vazut faptul ca nuantele neon sunt un must-have pentru aceasta perioada a anului fiind chiar si preferatele creatorilor de moda.

 

Cateva idei simple pentru un styling WOW

O idee super cool, ieftina si chiar foarte interesanta este achizitionarea unei veste sau geci reflectorizante. Atat am avut nevoie pentru ca acest shooting sa fie reusit. In orice tinuta este nevoie de unicitate, astfel vesta a fost reconditionata in partea de jos cu o alta jumatate a unui sacou masculin. Ca si accesorizare am folosit o pereche de manusi si o perche de cizme cu toc kitten.

O tinuta street doar cu 3 elemente

Cea de-a doua tinuta este foarte lejera, dar si foarte usor de realizat pentru ca necesita doar 3 elemente simple pe care cu siguranta le ai in garderoba. Accentul aici este pus mai mult pe body-ul galben neon care, bineinteles este sustinut cromatic de o pereche de pantaloni sport din fas si o geaca cu un croi inedit.

Creativitatea este punctul forte a oricarei tinute asa ca nu ezita sa o folosesti in tinutele tale cu incredere. Tot ceea ce este important este sa te simti bine, dar sa transmiti asta print atitudine si carisma.

XOXO, B!