IF I COULD RE-NAME LOVE, I’D CALL IT VENICE


Yeeeey Venice!

Sunt super mega happy deoarece in sfarsit am reusit sa imi duc la indeplinire unul dintre visele mele, iar acela este de a vizita Venetia. Din cauza programului super incarcat la universitate nu am avut timp de a ma bucur de toate minunatiile ce sa afla in Italia, dar stiti cum este niciodata nu este prea tarziu.

Trei zile de vis in acest oras turistic, Venetia. Inainte de a ajunge m-am documentat in legatura cu punctele principale pe care trebuie neaparat vizitate, iar aceste sunt:

  • Piata San Marco,
  • Burano,
  • Murano,
  • Basilica San Marco,
  • Podul Rialto,
  • Palatul Dogilor etc.

Ce poate fi mai frumos de cat atunci cand calatoresti si te minunezi de tot ceea ce te inconjoara! Venetia este unul dintre cele mai vizitate orase din lume, datorita modului inedit de viata. Aici renuntam la tot ceea ce inseamna autobuze, tramvai sau masini, in schimb apelam la barci, salupe, gondola etc.

Arhitectura este cu adevarat extraordinara, modul in care fiecare cladire isi are reflectia in apa este cu adevarat spectaculos. Aceasta mini-vacanta am organizat-o la inceputul lunii Mai, vremea a fost frumoasa,blandul soare a fost prezent printre noi, insa pe perioada sejurului am fost mai mult acompaniati de vantul care sufla cam tare si nu tocmai caldut. Daca doriti sa mergeti in aceea perioada, va recomand sa aveti la voi cel putin o geaca.

 

Un  sfat pe care il pot oferi in legatura cu aceasta locatie este Murano si Burano. Doua locatii pe care le recomand fiind foarte interesante si perfecte pentru poze, iar punctul de interes este al locatiilor viu colorate cunoscute in lume pentru acest detaliu unic.

 

Imi doresc din inima sa mai vizitez acest oras inca odata, sper sa mai am oportunitatea, iar mai jos voi atasa cateva poze pentru a va putea creea si voi o imagine. Orice ocazie aveti profitati si calatoriti pentru ca acestea sunt cele mai frumoase amintiri cu care veti ramane pentru totdeauna in suflet.

Ne vedem data viitoare cu un nou articol!

XOXO