• Home
  • /
  • FASHION
  • /
  • How To Create Your Own Dress – Fashion Tips 2018/2019

How To Create Your Own Dress – Fashion Tips 2018/2019


Esti curioasa cum poti realiza o rochie doar cu ajutorul unui fular supradimensionat si cateva agrafe? Ai ajuns in locul potrivit pentru ca astazi m-am gandit sa va vand un pont.

Cum poti realiza o rochie cu taietura laterala

Fiind contactata pentru un proiect de styling, am avut aceasta oportunitate de a fi atat model, cat si stilista. Acum dupa ce v-am facut o mica introducere sa va povestesc cum mi-a venit aceasta idee. Atunci cand realizam o sedinta foto, in spatele acesteia exista si o poveste care bineinteles trebuie evidentiata prin intermediul pozelor. Conceptul propus a fost denumit “ Lady and Wine “ ( Femeia si Vinul ).

Cu totii stim expresia “ Vinul e bun pentru femei, atunci cand il beau barbatii! “. Vinul in general este o batura regala, plina de pasiune care creaza o combinatie “ ucigatoare “ impreuna cu femeia.

Astfel, am ales acest fular in carouri, care spre norocul meu este in trend in aceasta perioada. Mi-am dorit foarte mult sa creez o rochie tip bustiera, fara bretele, deoarece partea superioara gat, umeri este considerata de marea majoritate a barbatilor cea mai provocatoarea.

Fularul a fost prins cu cateva agrafe pe partea interioara, iar pentru a marca talia am folosit o centura lata de culoare albastru electric pentru a scoate mai mult tinuta in evidenta.

O ideea practica si simpla de realizat, mai ales cand suntem in momente critice. Foarte usor de realizat, iar partea cea mai interesanta este ca poti fi sigura ca nimeni nu va avea o rochie identica cu a ta. Saptamana viitoare am sa va prezint cel de al doilea proiect asa ca fiti pe faza, deoarece denimul va fi invitatul meu special.

O saptamana plina de cat mai multe reusite si plina de inspiratie.

XOXO, B!