• Home
  • /
  • FASHION
  • /
  • Fashion Has No Age – My New Fall/Winter Collection 2019

Fashion Has No Age – My New Fall/Winter Collection 2019


Un nou an, un nou inceput, un nou articol. Astazi m-am gandit sa vorbesc despre limitele in materie de fashion. Intrebare: Exista limite? Let’s find out.

Cand vine vorba de fashion parerile sunt impartite, deoarece cu totii avem perspective diferite. Astazi m-am gandit sa va prezint propria mea colectie care porneste de la tema “ Traditii “, iar subiectul pe care imi doresc sa il dezbat este ca in fashion varsta este doar un numar.

 

Despre ce este vorba?

Aceasta colectie este realizata din trei look-uri, astfel eu impreuna cu mama mea am realizat aceasta sedinta foto unde se poate observa destul de usor faptul ca varsta chiar dispare cu ajutorul atitudinii si modul in care sti sa prezinti o tinuta. Decenta, stilul, dar si o accesorizarea potrivita va pot ajuta in realizarea unui look cat mai cool, dar si foarte trendy.

Pentru acest proiect vreau sa ii multumesc brand-ului „Cadouri Handmade” pentru minunatele accesorii lucrate special pentru colectia mea. Aceste bijuterii au fost cireasa de pe tort, iar unicitatea lor au reusit sa aduca originalitate din punct de vedere estetic.

Ceea ce vreau sa evidentiez cu acest proiect este faptul ca indiferent de varsta ( 20, 30, 40, 50, 60 ) varsta este doar o limita pe care noi insine o cream in mintea noastra. Bunul gust, rafinamentul si decenta vor realiza mereu un look indraznet, trendy, dar si de efect.

Fiti libere sa va exprimati prin tot ceea ce reprezinta frumosul: Haine, Bijuterii, Genti, Pantofi. Creati-va propria voastra lume si bucurati-va de fiecare moment din viata voastra!

Va doresc un an plin de realizari, bucurii, creativitate si iubire!

XOXO, B!