• Home
  • /
  • FASHION
  • /
  • Double Denim Fashion Trend: Cool Look Idea 2019

Double Denim Fashion Trend: Cool Look Idea 2019


Asa cum ți-am promis astăzi m-am gândit sa iti ofer câteva idei simple pentru un total look din denim.

Săptămânile trecute am povestit despre proiectul meu de styling și faptul ca a trebuit sa realizez doua look-uri. Dacă ești interesată click here pentru a vedea câteva idei despre cum poți sa îți creezi propria rochie doar cu ajutorul unui fular.

Cum sa obții un efect duble Denim?

Știm foarte bine faptul ca denimul este un material care nu se va demoda niciodată. Astfel, am decis sa creez o ținuta doar din acest material, dar cu tonuri diverse. Povestea a pornit de la aceata jacheta creată de mine in primul an de facultate ( click here pentru mai multe detalii ). Un articol vestimentar foarte îndrăzneț, cu franjuri care bineînțeles sunt in tendințele anului 2019. Pentru a elimina din banalitate am decis de a folosi doua perche de blugi. Exact cum ai citit! Am utilizat doua perche de blugi una boyfriend și o perche evazata. Este o idee foarte practica și ingenioasa din punctul meu de vedere, dar utila pentru zilele reci de iarna.

Iubesc foarte mult denimul și efectul pe care acesta il oferă intr-o ținuta. In general nu sunt adepta de a folosi doua nuanțe diferite de denim, deoarece nu ma încânta întotdeauna efectul, însă rezultatul final chiar a fost satisfăcător.

Ne vedem data viitoare cu un nou articol și îți urez o săptămâna plină de inspirație!

XOXO, B!