• Home
  • /
  • FASHION
  • /
  • Best Asymmetrical Fashion Trends 2019 – Ideas and Tips

Best Asymmetrical Fashion Trends 2019 – Ideas and Tips


Esti curioasa cum poti accesoriza o fusta plisata in cobinatie cu un palton asimetric? Ai ajuns in locul potrivit, deoarece astazi am sa iti prezint o idee pentru un look foarte rafinat.

De ce au devenit articolele vestimentare asimetrice un trend?

Presupun ca te-ai intrebat de ce acest detaliu este foarte des accesat de catre designeri in colectiile lor. Asimetriile sunt folosite in mod special pentru a obtine o iluzie optica si pentru diversificarea materialelor formand astfel un mix&match. In general acest detaliu ofera inovativitate, dar si un efect de alungire a corpului atunci cand este folosit cu lungimi bine proportionate.

Pliseurile raman in trend

Se pare ca pliseurile raman in aceeasi pozitie si sunt in continuare folosite in diverse combinatii. Am sa iti ofer mai jos cateva exemple pentru a intelege mai bine rolul lor in diverse articole.

O fusta drepta in combinatie cu pliseuri asimiterice laterale plus banda de terminatie. Designer-ul nostru prefera sa iasa putin din banalitate cu lungimi diferite, dar si mix-uri de materiale ( bumbac + piele ecologica = mix&match ).

Topul este creat in aceeasi maniera ca si fusta, jocuri de lungimi in combinatie cu pliseuri. Viziunea artistei este alcatuita din doua unghiuri diferite. In partea drepata avem fusta de o lungime medie plus maneca lunga a bluzei, iar in partea stanga avem pliseurile in diferite forme care bineinteles ofera eleganta tinutei.

Tema acestei colectii este reperezentata de o femeie puternica, plina de pasiune, insa care isi doreste sa fie descoperita si sa isi atinga telurile. Orice tinuta trebuie reprezenta atat de o atitudine in concordanta cu conceptul propus, dar si de o accesorizare potrivita. Astfel o perche de pantofi cu toc cui care reprezinta eleganta, o coafura simpla, dar foarte bine structurata in combinatie cu o perche de ochelari de soare negri care ofera mister tinutei au fost alegerea perfecta pentru acest shooting.

Exprima-te si arata frumosul din tine asa cum stii tu mai bine. Lasa limitele deoparte si simtete libera sa te exteriorizezi!

XOXO, B!