• Home
  • /
  • BEAUTY
  • /
  • BEAUTY STARTS IN YOUR HEAD, NOT IN YOUR MIRROR

BEAUTY STARTS IN YOUR HEAD, NOT IN YOUR MIRROR


Ce este frumusețea? O intrebare care in opinia mea are multe răspunsuri simple, lasand la o parte ceea ce se doreste  sa intelegem, precum ca, frumusetea cere sacrificii, asa dar,  o sa ma desprind usor de ceea ce se urmareste si o sa ma concentrez  pe simpla realitate.

Frumusetea si feminitatea vor exista mereu, insa ele nu pot fi fabricate. Adevarata eleganta ia nastere din frumusete, unicitate,iar sentimentul pe care o persoana o  poate transmite este prin atitudine, iar nu in ultimul rand naturaletea. In zilele noastre accentul pe “frumusețe” pare a fi  descris intr-un stil “perfect”  si anume:

  1. “Trăsături perfecte” – cele mai ravnite fiind “retușurile” prin chirurgia estetica  , asta a nu se intelege ca dupa efectuare lor, a cea persoana  ar arata perfect, ci pur si simplu aceste modificari vor aduce acelor persoane acea  incredere in sine, care demult era apusa., iar in conditia in care  exista cazuri se poate apela cu încredere la o astfel de schimbare.
  2. “Corpul perfect “-  este acel corp care ne este prezentat deseori pe diferite canale media, retele de socializare, prin diverse pictoriale, reviste de moda,  etc., pentru a ne incanta privirea, insa in spatele mai multor poze realitatea este alta. Am avut oportunitatea de a participa la cateva shooting-uri prezentate in cadrul Universitatii si nu numai , iar acestea au fost ca un adevarat elixir. Astea mi-au deschis ochii către realitate.  Tot ce se vede in final de noi ca public, este partea frumoasa a acestei activitati, evident nimic nou pana acum deoarece știm ca Photoshop-ul este un fel de Dumnezeu in zilele noastre sau diverse aplicatii de editare foto. Asa dar, dragele mele vreau sa va simțiti bine, vreau sa va evidențiați personalitate și sa va bucurați de tot ceea ce aveți in viața voastră. Nu este nevoie de acel “corp perfect “- picioare lungi, abdomen plat și pielea perfecta fără imperfecțiuni. NU! Haideți sa privim dincolo de editări și sa vedem realitatea. Creați-va Frumusețea prin ochii vostri, creați-va propria perspectiva asupra frumosului și apreciati-va pe voi insiva, nu ceea ce vor alții sa apreciați. Este normal sa avem mici imperfectiuni ale fetei, precum ridurile de expresie, pentru ca acestea semnifica emotia de mult  traita devenita acum o frumoasa amintire. Frumusețea reprezintă de fapt ceea ce noi transmitem. Este un subiect sensibil, este un subiect ce schimba vieți. Trăiți, simțiți și bucurați-va de momentele din viața voastră. Sa lăsam pentru un moment societatea și sa ne canalizam mai mult pe propria persoana pentru ca asta este ceea ce contează cu adevărat. Fiind in lumea modei pot spune ca se observa anumite schimbări asupra acestei “perfectiuni” mai mult sau mai putin fake. De exemplu in Franța, nu mai este permisă Anorexia in industria modei ( multe fete apelând la înfometare pentru aceasta meserie ), iar edit-urile asupra pictorialelor fiind complet interzisă, pe catwalk-uri se si pot observa acum foarte multe modele de diferite etnii ( culoarea nu ne diferențiază),subliniindu-se  naturalețea  ca  punct de baza ( fara botox, nu implanturi ). Dacă am fi puțin mai atenți la detalii, am putea observa adevăratele mesaje care se ascund sub aceste imagini  numite “perfecte”.

Pentru ca adevarata frumusete izvoraste din sublim, simplitate si stil, am sa va prezint câteva fotografii pe care le am realizat intr-o zi obisnuita pe strazile din Milano, pentru a va arata ca toate femeile care considera ca nu au un corp atragator, nu au inaltimea sau masurile ideale, trebuie sa stie ca sunt frumoase.

Pentru mine asta reprezintă frumusețea!

 

“Suntem in cautarea frumusetii deoarece indiferent cat de frumoasa ar fi o persoana, ea nu crede ca este frumoasa cu adevarat”. Don Miguel Ruiz

Tu cum definesti frumusetea?

Ne vedem in urmatorul articol!

XOXO