• Home
  • /
  • FASHION
  • /
  • Animal Print: A Must-Have for 2019 – Fashion Trends and Style

Animal Print: A Must-Have for 2019 – Fashion Trends and Style


Iti mai aduci aminte cand am vorbit despre trend-urile din acest an? Astazi voi intra putin in detalii si iti voi oferi cateva idei despre unul dintre stilurile mentionate.

Click here pentru mai multe detalii )

Presupun ca ai observat faptul ca un must-have pentru aceast an si preferatul designerilor in materie de materiale este animal-print-ul.

Cum putem accesoriza un astfel de material?

Sunt sigura ca te-ai intrebat cum poti accesoriza un articol vestimentar cu acest print. Astazi m-am gandit sa iti ofer cateva idei. Un material animal-print este foarte usor de accesorizat, deoarece el va fi vedeta serii. Tot ceea ce trebuie sa faci este gasesti combinatia, dar si contextul potrivit. Ceea ca iti voi prezenta mai jos este un proiect de styling realizat de unul dintre clientii mei care doreste sa prezinte cateva idei pentru look-uri cat mai wild, dar si fashionable in aceelasi timp.

 

O rochie, un body sau chiar o pereche de colanti cu acest print sunt alegerea potrivita atunci cand ne dorim un outfit casual, dar chic. Pentru asta tot ceea ce ai nevoie este de o accesorizare potrivita precum o pereche de pantofi cu toc cui sau kitten heel pentru elegenta sau o pereche de sneakers. Pentru body putem opta atat pentru o pereche de pantaloni cu talie intalta, cat si o fusta tip creion sau plisata.

Partea cea mai frumoasa in aceasta combinatie este faptul aceste articole pot fi foarte usor accesorizate si bineinteles folosite in tinute foarte cool, mai ales pentru aceasta perioada.

*Daca esti o persoana excentrica poti incerca chiar si un mix&match. Ce inseamna mix&match? Aceasta expresie reprezinta mixul dintre doua sau chiar trei materiale diferite care bineinteles ofera un look armonios si placut vizual. Un exemplu cat mai simplu poate fi considerat combinatia dintre animal print si unul floral print.

Fii pe faza, deoarece saptamana viitoare viitoare am cateva proiecte foarte interesante care sunt sigura ca iti vor oferi multe idei pentru outfituri cat mai fresh, dar si cool.

XOXO, B!